Онлайн филми и сериали безплатно
Spread the love

Уорън Бийти и Анет Бенинг са звездите в невероятната истинска история на Бенджамин “Бъгси” Сийгъл – мафиотът-плейбой, който измени на мафията заради любовта. Хладнокръвен убиец, мечтаещ за славата на Холивуд; вманиачен “патриот”, кроящ заговор срещу Мусолини; съвършен мечтател, построил Лас Вегас насред пустинята Невада – Бъгси притежава всичко.

Докато не се влюби в една жена, която иска повече.  “Бъгси” е израз на забележителното сътрудничество между едни от най-добрите професионалисти на Холивуд: режисьорът Бари Левинсън, сценаристът Джеймс Тобак и звезден екип от поддържащи актьори, включващ Харви Кайтел, носителя на “Оскар” Бен Кингсли, Джо Мантеня и Елиът Гулд. Но в центъра на всичко е горещата любов между Бъгси и актрисата Вирджиния Хил. Страстната им, трагична връзка прави от БЪГСИ един от “най-вълнуващите американски филми на 1991 г.”, според списание “New York Magazine”.

Оскар ’91 за сценография и костюми.“Златен глобус” ’91 за най-добра драма.Награда на Лосанжелиската критика за най-добър филм и режисура.Награда на Националното общество на филмовите критици за Харви Кайтел.Номинации за “Оскар” ’91 за най-добър филм, главна роля на Уорън Бийти, поддържащи роли на Бен Кингсли и Харви Кайтел, режисура, оригинален сценарий, операторско майсторство и оригинална музика.

Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
Бъгси (1991)
No links available
No downloads available

Вашият коментар

Related movies