Онлайн филми и сериали безплатно

Report error

Spread the love

Енергичен, алтернативни поп-рок саундтрак и вълнуващи екшън сцени на най-новия екстремен спорт – мръсно планинско бордване, допълват класическите моменти в сюжета на филма, който е продължение на популярния филм на Дисни “Джони Цунамито”.

Когато 17-годишният Джони Капахала се връща в родния си град в Хавай за сватбата на своя дядо, който е сърф легенда, той среща бъдещия си чичо – 12-годишният Крис. Оказва се, че „чичо” Крис е бунтар, който живее в планината и въобще не се интересува от страстта на Джони към сърфа и снега. Когато Крис доказва, че е достоен за присъединяване към идолите си – планинският екипаж, известен като Черния Дявол, Джони прави опит да се присъедини към тях. Но скоро разбира, че пътят към този екипаж е пълен с много скокове и могили, както и с най-екстремните планински пътеки.

Докато уменията на Джони в планината се подобряват, лошото отношение на Крис към него става още по-лошо. Особено когато дядото на Джони обявява плановете си за откриване на нов магазин, който ще е пряка конкуренция на Черния Дявол. За да станат нещата още по-лоши, Джони се сприятелява с Вал, сладка блондинка, от която Крис е заслепен…

Джони Капахала: Отново на борда (2007)
Джони Капахала: Отново на борда (2007)
Джони Капахала: Отново на борда (2007)
No links available
No downloads available

Вашият коментар

Related movies