Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

Мей червената панда (2022)

Мей червената панда (2022)Мей червената панда (2022)

Synopsis:

Spread the love

Мей червената панда ни запознава с Мейлин Лий – непохватно, но самоуверено 13-годишно момиче, което носи каквото си иска, казва каквото си иска и няма време за размотаване. Тя е хваната в капана на бушуващите хормони, разкъсвана между хаоса на тийнейджърската възраст и трудно изпълнимата роля на изрядна дъщеря – властната ѝ майка Минг, която е меко казано загрижена, вечно ходи по петите ѝ и никога не е далеч от нея, което не е особено приятна ситуация за който и да е тийнейджър. На всичкото отгоре Мей открива забележими промени в интересите си и най-вече, в тялото си, но тя се е настроила за най-хубавата година в своя живот  и нищо на света няма да я помрачи. Един ден обаче, в огледалото Мей не вижда не себе си, а една голяма и пухкава червена панда. Дребен факт, пропуснат да бъде споменат от семейството й – нейните предци са имали специална мистична връзка с тези животни и всеки път, когато се развълнува и изпитва силни емоции (което, за тийнейджър като нея, е практически непрекъснато), Мей се преобразява.

А животът у дома и в училище така и така не е лесен, какво остава, ако непрекъснато се превръщаш в див звяр. Ще успее ли Мей да намери баланса и да държи под контрол дивата си страна? И по-важното, ще се приеме ли такава, каквато е, и ще може ли да убеди майка си, че вече е голямо момиче, което може да се грижи за себе си?

Director
Доми Ши
Stars
Ейва Морс, Лори Тан Чин, Майтрей Рамакришнан, Миа Тагано, Орион Лий, Розали Чанг, Сандра О, Тристан Алерик Чен, Уей Чинг Хо, Хейн Парк, Шери Кола
Budget
USD $190 000 000,00
Popularity
7489.954
Status
Released
ID IMDb.com
tt8097030
ID Themoviedb.org
508947
TMDb Rating
7.5
TMDb votes
1344