Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

Соник: Филмът (2022)

Соник: Филмът (2022)Соник: Филмът (2022)

Synopsis:

Spread the love

Култовият син таралеж от популярната серия игри на SEGA и откаченият доктор Роботник се завръщат за приключение от ново измерение. Съдбата на света отново е в ръцете на Соник, но този път той няма да е сам.

След като се установява трайно в Грийн Хилс, Соник е нетърпелив да докаже, че именно той е героят, от който светът се нуждае. Той обаче е доста “пренавит”… често забърква още по-големи каши. Един ден обаче, светът се оказва в остра нужда от неговите суперсили.

Доктор Роботник успява да избяга от планетата, на която е заточен, и се завръща на Земята с чисто нов убийствен мустак и с нов зъл партньор – ехидната Нъкълс, с когото търсят гигантски смарагд, притежаващ силата да унищожи цели цивилизации. За да попречи на Роботник да осъществи пъкления си план, Соник се впуска в надпревара с времето, но дори и неговата свръхскорост може да се окаже недостатъчна.

На помощ на устатия таралеж се притичва не кой да е, а любимата на милиони фенове двуопашата лисица Тейлс и двамата се отправят на разтърсващо приключение в търсене на могъщия камък, преди да е станало твърде късно.

Ще успеят ли Соник и Тейлс да спасят Земята или този път планът на Роботник ще се окаже безупречен? Ще може ли Соник да порасне и най-накрая да се превърне в героя, за който мечтае?

Director
Джеф Фаулър
Stars
Адам Пали, Бен Шварц, Джеймс Марсдън, Джим Кери, Идрис Елба, Лий Маждуб, Наташа Ротуел, Тика Съмптър, Шемар Мур
Budget
USD $110 000 000,00
Revenue
USD $323 000 000,00
Popularity
3482.181
Status
Released
ID IMDb.com
tt12412888
ID Themoviedb.org
675353
TMDb Rating
7.6
TMDb votes
809