Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

Джони Капахала: Отново на борда (2007)

Джони Капахала: Отново на борда (2007)Джони Капахала: Отново на борда (2007)

Synopsis:

Spread the love

Енергичен, алтернативни поп-рок саундтрак и вълнуващи екшън сцени на най-новия екстремен спорт – мръсно планинско бордване, допълват класическите моменти в сюжета на филма, който е продължение на популярния филм на Дисни “Джони Цунамито”.

Когато 17-годишният Джони Капахала се връща в родния си град в Хавай за сватбата на своя дядо, който е сърф легенда, той среща бъдещия си чичо – 12-годишният Крис. Оказва се, че „чичо” Крис е бунтар, който живее в планината и въобще не се интересува от страстта на Джони към сърфа и снега. Когато Крис доказва, че е достоен за присъединяване към идолите си – планинският екипаж, известен като Черния Дявол, Джони прави опит да се присъедини към тях. Но скоро разбира, че пътят към този екипаж е пълен с много скокове и могили, както и с най-екстремните планински пътеки.

Докато уменията на Джони в планината се подобряват, лошото отношение на Крис към него става още по-лошо. Особено когато дядото на Джони обявява плановете си за откриване на нов магазин, който ще е пряка конкуренция на Черния Дявол. За да станат нещата още по-лоши, Джони се сприятелява с Вал, сладка блондинка, от която Крис е заслепен…

Director
Ерик Брос
Stars
Брендън Бейкър, Кари Хироюки Тагава, Мери Пейдж Келер, Робин Лайвли, Юджи Окумото
Popularity
5.932
Status
Released
ID IMDb.com
tt0942378
ID Themoviedb.org
62527
TMDb Rating
5.9
TMDb votes
78