Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013)

Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013)Феноменалният Бърт Уондърстоун (2013)

Synopsis:

Spread the love

В продължение на години Бърт Уондърстоун (Стийв Карел) е бил любимия магьосник на жителите и посетителите на бляскавия Лас Вегас. Заедно с помощника си Антон (Стийв Бушеми), Бърт е успял да си изгради имидж, който винаги е привличал голям брой зрители към представленията му.

Но с течение на времето и след няколко инцидента представленията на Бърт и Антон губят своята популярност и двамата остават в сянката на изгряващата звезда Стийв Грей (Джим Кери), който притежава невероятен усет и винаги успява да привлича погледите на хората към себе си. Благодарение на впечатляващите си фокуси Грей се издига светкавично, а Бърт остава без работа, без пари и без подкрепата на Антон, който заминава за Камбоджа за да представя фокусите си на тамошните жители. Единствените хора, които могат да помогнат на Бърт са красивата му асистентка Джейн и неговия ментор Ранс Хансън.

С тяхна помощ Бърт започва да усъвършенства уменията си и прави всичко възможно за да се превърне отново в любимец на публиката.

Director
Дон Скардино
Stars
Алън Аркин, Джей Мор, Джеймс Гандолфини, Джим Кери, Закари Гордън, Люк Ванек, Майкъл Хербиг, Мейсън Кук, Оливия Уайлд, Стив Бушеми, Стив Карел
Budget
USD $30 000 000,00
Revenue
USD $27 437 881,00
Popularity
12.205
Status
Released
ID IMDb.com
tt0790628
ID Themoviedb.org
124459
TMDb Rating
5.628
TMDb votes
1293